-
انواع کاغذهای متداول در بسته بندی مواد غذایی
سهشنبه 9 آذر 1395 15:45
کاغذ کاربرد ویژگی ها کاغذ کرافت کیسه و زنبیل کاغذی قهوه ای رنگ(کاغذ سفیدکاری نشده)، استحکام خوب و مقاوم به پارگی (در صورت خیس نشدن ) کاغذ سفید کرافت کیسه سفید، کاغذ دورپیچ سفیدرنگ، در صورت نیاز جلادار، استحکام نسبتا کم کاغذ پوستی کاغذ بسته کره و مارگارین کاغذ نیمه شفاف عمل آوری شده با اسید سولفوریک کاغذ روغنی کاغذ...
-
بررسی صنعت بسته بندی در ایران
سهشنبه 9 آذر 1395 14:57
اعتبارات : بخش بسته بندی در کشور ایران از جمله بخش هایی از صنعت و خدمات است که هیچ اداره و بخش خاصی در دولت به طور مستقیم به امور آن نمی پردازد. از این جهت همواره نوعی جفا در حق این بخش روا می شود. در دعوای بودجه و یا هنگام تبیین استراتژی های خاص توسعه کشور، سهم مشخصی برای بخش بسته بندی کنار گذاشته نمی شود....
-
انواع فر در صنایع غذایی و معایب و مزایای هر کدام
سهشنبه 9 آذر 1395 14:00
-1 دستگاه پخت چند طبقه ایی این نوع دستگاه پخت از زمانهای قدیم بوجود آمده و تا به امروز رو به تکامل بوده است . دراین نوع دستگاه پخت تعدادی دستگاه پخت بصورت طبقه رویهم گذاشته می شوند . از جمله مزایای این نوع دستگاه پخت نسبت به انواع دیگر صرفه جوئی در مکان و جا ، انتقال حرارت زیاد و سریع، پرکردن دستگاه پخت بصورت...
-
بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده
یکشنبه 7 آذر 1395 15:01
در استاندارد بریتانیا واژه بسته بندی به عنوان عملیات مورد استفاده در آماده سازی کالا برای حمل و نگه داری و یا تحویل به مشتری تعریف شده است . لیکن بهترین تعریف برای بسته بندی در سال ۱۹۶۲ م داده شده است که امروز به عنوان کاملترین تعریف بسته بندی است : ۱ ) یک سیستم که زمان تحویل کالا را جهت انتقال ، توزیع ،...
-
بسته بندی مواد غذایی با ظروف پت
یکشنبه 7 آذر 1395 12:14
کلمه ای است که از حروف اول کلمات PolyEthylene Terephethalate ترکیب شده است و جزء پلیمر های با زنجیره طولانی وابسته به خانواده پلی استرها می باشد . مواد تولید PET عبارتند از: ترفتالیک اسید خالص و اتیلن گلایکول ،که هر دوی آنها از مواد خام نفتی مشتق می شوند. فرایندهای پلی استری با مواد واسطه دیگری نیز وجود دارند که از...
-
روغن گیری پرس سرد یا گرم ؟
یکشنبه 7 آذر 1395 11:02
در طبقه بندی دمایی تکنیک های روغن گیری ؛ فرآیند روغن گیری به دو دسته ی پرس گرم و سرد تقسیم می شود. در روغن گیری به روش گرم ؛ روغن بالای ۱۰۰ درجه گرم میشود. گرچه راندمان تولید روغن بالا میرود ولی ضررهای بسیاری دارد. سرطانهای کبد و سینه و مشکلات گوارشی و عروقی در نتیجه ی مصرف این روغن هاست. به همین علت ؛ روغن تولید شده...
-
دستگاه بلانچ چیست؟
شنبه 6 آذر 1395 12:31
دستگاه بلانچ برای امر بلانچینگ مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه بلانچ برای پاستوریزاسیون سبزیها و میوه ها مورد استفاده قرار میگیرد.که اساسا برای از بین بردن آنزیمهای طبیعی مورد استفاده قرار میگیرد. چون انجماداصولا فعالیت آنزیم را کاملا متوقف نمی نماید ، دستگاه بلانچ اصولا قبل از یخ زدن میوه و سبزی عمل بلانچینگ را...
-
دستگاه دوخت چیست؟
پنجشنبه 4 آذر 1395 13:06
از دستگاههای دوخت صرفا جهت بسته بندی و دوخت ،انواع فیلمهای پلاستیکی از مواد متفاوتی چون فویل آلومینیومی،متالایز،سلفون،که در بسته بندی صنایعی چون صنایع دارویی،صنایع غذایی،بسته بندی حبوبات،نان فانتزی،خشکبارو...استفاده میگردد . در بعضی از موارد در دستگاههای دوخت علاوه بر عمل دوخت ،امکان درج تاریخ انقضا وتاریخ تولید و...
-
آشنایی با خشک کن ها
پنجشنبه 4 آذر 1395 11:40
از رایج ترین و قدیمی ترین عملیات ها در بخش خشک کن صنعتی ،خشک کردن جامدات میباشدکه در صنایعی همچون صنایع غذایی،پلیمر،کشاورزی،شیمیایی،کاغذ،دارویی کاربرد بسیار زیادی دارد. هرسال متاسفانه درصد بالایی از محصولات باغی و کشاورزی در کشور ، به علت عدم وجود سیستم مناسب تبدیل وفرآوری فاسد و غیر قابل استفاده میگردد.از بهترین...
-
آشنایی با چند مدل نوار نقاله
چهارشنبه 3 آذر 1395 12:56
از جمله دلایلی که باعث تولید واستفاده از نوار نقاله و بالابر در صنایع غذایی میگرددمیتوان به بالا بردن راندمان تولید،جابجایی مواد بدون دخالت هرچه کمتر کارگان برای سود دهی بیشتر نام برد. نوار نقاله ، درکارخانه هابخش عمده ای را به خود اختصاص دادهو بزار بسیار مهمی تلقی میشود.در این مقاله به کاربرد انواع مختلف نقاله می...
-
دستگاه پوست گیر چیست؟
سهشنبه 2 آذر 1395 15:48
از جمله دستگاههای موجود در خط تولید صنایع غذایی, دستگاه پوست گیر می باشد که اصولاجنس آن تماما استیل ونیز امکان شستشو دارد.که شستشو دستگاه به راحتی و باکمترین میزان مصرف آب,قابل انجام میباشد. همچنین این دستگاه ها قابلیت تنظیم شدن برای محصولات متفاوت مانند پرتقال ، سیب زمینی ، هویج ، لیمو و غیره را دارد.محصول از میز...
-
آشنایی با دستگاه شیرینگ پک
سهشنبه 2 آذر 1395 12:10
بطور معمول همه انسانها علاقه شدیدی به دسته بندی وسایل و قرار دادن هر مجموعه در یک مکان را دارند.وسایلی از قبیل لباس،غذا،زیورآلات، را میتوان نام برد. شاید ابداع کلمه ((بغچه ))میز به همین دلیل بوده است.به همین منظور و باتوجه به افزایش تعداد کارخانجات و پیشرفت صنعت پتروشیمی ونیز افزایش واحد های پلاستیک سازی،واحدهای...
-
دستگاه هسته گیر چیست؟
شنبه 29 آبان 1395 09:12
ازجمله دستگاههای موجود درصنعت ،دستگاههای هسته گیر هستند که این دستگاهها انواع متفاوتی دارند.از جمله آنها ،دستگاه هسته گیر آلبالو میباشد که درکارخانجات صنعتی و در منازل مورد استفاده قرار میگیرد . فرض کنید 10کیلو آلبالو ویا گیلاس را در کمتر از یک ساعت بتوانید توسط دستگاه هسته گیر بدون اسیب دیدن میوه وبدون استفاده از...