امروزه یکی از روشهای مرسوم بسته بندی مواد غذایی استفاده از دستگاه وکیوم سیل می باشد . در دستگاه وکیوم سیل ، با ایجاد خلاء ، هوای داخل بسته خارج شده و با تزریق گازهای نگه دارنده به داخل بسته شرایط حفظ و ماندگاری طعم ، رنگ و شکل و تازگی مواد درون بسته ، ایجاد می شود.خروج هوا در دستگاه وکیوم سیل توسط پمپ وکیوم صورت می گیرد و سپس به منظور تازه نگه داشتن مواد غذایی موجود در بسته ،گازهای نیتروژن و دی اکسید کربن به داخل آن تزریق می گردد.دستگاه وکیوم سیل برای بسته بندی طیف گسترده ای از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند گزینه مناسبی برای کارخانجات صنایع غذایی برای بسته بندی باشد.از جمله مزایای دستگاه وکیوم سیل بالا بودن مدت زمان ماندگاری مواد درون بسته می باشد که به لحاظ ساختار ، مانع از تغییر رنگ و بو و یا کپک زدن مواد درون بسته می گردد.امروزه در کارخانجات تولید ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی ، دستگاه وکیوم سیل با ابعاد و ظرفیتهای مختلفی تولید میگردد که این طیف وسیع ، امکان استفاده از دستگاه وکیوم سیل را در کلیه کارخانجات صنایع غذایی و بسته بندی فراهم می نماید .
دستگاه وکیوم سیل